Skip to main content

Reese Education Center

Bell Schedules

Daily Schedule 2019-2020
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 8:05 AM
Tardy Bell Rings / Homeroom Begins 8:10 AM 8:45 AM 35 min
1st Period 8:45 AM 9:40 AM 55 min
2nd Period 9:40 AM 10:35 AM 55 min
Break 10:35 AM 10:50 AM 15 min
3rd Period 10:50 AM 11:45 AM 55 min
LUNCH 11:45 AM 12:10 PM 25 min
Tardy Bell Rings / 4th Period Begins 12:15 PM 1:10 PM 55 min
5th Period 1:10 PM 2:05 PM 55 min
6th Period 2:05 PM 3:00 PM 55 min
Homeroom 3:00 PM 3:40 PM 40 min
*240 Schedule Students must apply for and be accepted into this program. The students must continue to meet all attendance and performance requirements in order to follow this schedule.
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell Rings 8:00 AM 8:10 AM 10 min
Core Instruction 1st period 8:10 AM 9:55 AM 105 min
Media Break 9:55 AM 10:10 AM 15 min
Core Instruction 2nd period 10:10 AM 11:45 AM 95 min
Core Instruction 3rd period 11:45 AM 1:15 PM 90 min
Student Dismissal 1:15 PM